Remittering
Med remittering blir betaling enklere enn noen gang. Viken Accounting har regnskapssystemer med de funksjonene som trengs for effektiv remittering. Snakk med oss, så tar vi oss av remitteringen for deg.

Hva er remittering?

Remittering er kort fortalt betaling som gjøres direkte fra et regnskapssystem til banken. Det foregår på den måten at data om betalingen raskt forflytter seg mellom systemet og nettbanken.

Hvem passer remittering for?

Remittering passer for alle typer selskaper som er i drift og har flere fakturaer i omløp.

For å kunne benytte deg av remittering, må du ha en remitteringsavtale med nettbanken.

Viken Accounting skreddersyr løsninger for ditt firma

Bruker du mye tid og penger på økonomifunksjonen i din bedrift? Hva med å heller bruke den tiden på å øke lønnsomheten i virksomheten? Viken Accounting er din profesjonelle partner innen regnskap, rapportering og lønn. Vi har bred fagkunnskap og lang erfaring.

Hos oss får du hjelp til det du trenger – enten du ønsker å gjøre litt selv eller sette bort hele økonomifunksjonen til oss. Sammen finner vi en pakke som passer for ditt firma.

Ta kontakt for en hyggelig prat

Fordelene med remittering

Remittering kan være svært tidsbesparende. Det betyr mindre manuelt arbeid, både for deg som kunde og for oss som regnskapsbyrå. Du får en enklere arbeidshverdag, ved at du slipper å skrive inn betalinger manuelt i nettbanken. Slik kan du redusere tidsbruk og kostnader.

Remittering gjør regnskapsførernes jobb enklere, da også de slipper å føre inn betalinger manuelt. Informasjonen kommer rett inn i systemet, og enklere blir det ikke.

Kontakt oss

Kontaktskjema

Consent(Påkrevd)