Rapportering
Når man driver virksomhet, kan oversiktlige rapporter være gull verdt når man skal oppdatere styret på virksomhetens status. Viken Accounting bistår med utforming av grundige rapporter. Vi sørger for at alle tall er oppdatert, slik at rapportene gir riktig bilde av driften på det aktuelle tidspunktet. Dette gjør hverdagen enklere for deg som kunde.

Rapporter – både en formalitet og et nyttig verktøy

Som daglig leder av et aksjeselskap, er man lovpålagt å av og til underrette styret om selskapets virksomhet, stilling og resultatutvikling. Dette kan effektivt gjøres ved å presentere oversiktlige rapporter for styret.

Rapporter er riktignok ikke kun en formalitet som må være på plass – de kan også brukes som styringsverktøy. Med rapporter er det lettere å analysere selskapets utvikling. Har man et budsjett å sammenligne med, ser man om man klarer å holde de ønskede inntekter og kostnader. Slik kan man bedre ta avgjørelser som styrer virksomheten i riktig retning fra et finansielt perspektiv.

Viken Accounting skreddersyr løsninger for ditt firma

Bruker du mye tid og penger på økonomifunksjonen i din bedrift? Hva med å heller bruke den tiden på å øke lønnsomheten i virksomheten? Viken Accounting er din profesjonelle partner innen regnskap, rapportering og lønn. Vi har bred fagkunnskap og lang erfaring.

Hos oss får du hjelp til det du trenger – enten du ønsker å gjøre litt selv eller sette bort hele økonomifunksjonen til oss. Sammen finner vi en pakke som passer for ditt firma.

Ta kontakt for en hyggelig prat

Viken Accounting hjelper til med å lage rapportene du trenger til din virksomhet:

Resultatrapport

En resultatrapport gir en oversikt over virksomhetens inntekter og kostnader. Vi kan bistå med å lage resultatrapporter for en gitt periode. Dette er den typen rapport våre kunder etterspør oftest.

Åpne poster på kunder

Når man driver virksomhet, opplever man gjerne å ha åpne poster. Det vil si at man har utestående beløp, som for eksempel eksisterer på grunn av ubetalte fakturaer.

Viken Accounting lager rapporter som gir deg full oversikt over hvilke kunder som ikke har betalt. 

Kontakt oss

Kontaktskjema

Consent(Påkrevd)