Rådgivning
Å drive en bedrift kan være komplisert, med mange ulike økonomiske og administrative oppgaver, tidsfrister og et omfattende lovverk. Med Viken Accounting som sparringspartner får du hjelp til å styre din virksomhet i en lønnsom retning.

Din sparringspartner i alle spørsmål om økonomi

Viken Accounting tilbyr rådgivning til din bedrift. Hos oss får du bistand i spørsmål om økonomi og administrative oppgaver, i tillegg til etablering og endring av virksomhet. Vi har bred fagkunnskap, noe som gjør at vi ser det helhetlige bildet og hvilke behov som peker seg ut for din bedrift. Sammen med deg finner vi løsninger som gagner din virksomhet.

Viken Accounting skreddersyr løsninger for ditt firma

Bruker du mye tid og penger på økonomifunksjonen i din bedrift? Hva med å heller bruke den tiden på å øke lønnsomheten i virksomheten? Viken Accounting er din profesjonelle partner innen regnskap, rapportering og lønn. Vi har bred fagkunnskap og lang erfaring.

Hos oss får du hjelp til det du trenger – enten du ønsker å gjøre litt selv eller sette bort hele økonomifunksjonen til oss. Sammen finner vi en pakke som passer for ditt firma.

Ta kontakt for en hyggelig prat

Verdifull kompetanse som kan ta din virksomhet til neste nivå

Hos Viken Accounting får du som kunde en kunnskapsrik partner i alle spørsmål tilknyttet økonomi. Vi har over 20 års erfaring i bransjen, er medlem av Regnskap Norge og har godkjenning fra Finanstilsynet. 

Daglig leder Thor Øivind Frankrig er autorisert regnskapsfører med mer variert erfaring enn de fleste med samme stillingstittel. Før han startet sin virksomhet som regnskapsfører, jobbet Frankrig som revisor i flere år. I bunn har han en solid utdannelse innenfor fagområdet. Til sammen gjør dette at Frankrig har en bred kompetanse som utgjør grunnlaget for god rådgivning for Viken Accounting sine kunder.

Viken Accounting har gode samarbeidspartnere og tilgang på fagsupport gjennom fagforeninger. Dermed kan vi innhente informasjon og finne svarene på de fleste spørsmål, selv i tilfeller der vi ikke selv har kunnskapen internt i byrået. Slik kan vi bestandig tilby god veiledning for deg som kunde.

Kontakt oss

Kontaktskjema

Consent(Påkrevd)