Om oss
Har du behov for bistand eller rådgivning innen økonomi og administrative oppgaver? Da er du kommet til rett sted. Viken Accounting er et regnskapsbyrå med lang fartstid. Med bred erfaring innen mange fagområder, kan vi tilby god hjelp til din virksomhet.

Viken Accounting – din partner i alle spørsmål om økonomi

Hos oss får du bistanden du trenger innen økonomi og administrative oppgaver. Vi har bred fagkunnskap, noe som gjør at vi ser det helhetlige bildet og hvilke behov som peker seg ut for din bedrift. Sammen med deg finner vi løsninger som gagner din virksomhet.

Hos Viken Accounting får du som kunde en kunnskapsrik partner i alle spørsmål tilknyttet økonomi. Vi har over 20 års erfaring i bransjen, er medlem av Regnskap Norge og har godkjenning fra Finanstilsynet.

Verdifull kompetanse som kan ta din virksomhet til neste nivå

Daglig leder Thor Øivind Frankrig er autorisert regnskapsfører med mer variert erfaring enn de fleste med samme stillingstittel. Før han startet sin virksomhet som regnskapsfører, jobbet Frankrig som revisor i flere år. I bunn har han en solid utdannelse innenfor fagområdet. Til sammen gjør dette at Frankrig har en bred kompetanse som utgjør grunnlaget for god rådgivning for Viken Accounting sine kunder.

Viken Accounting har gode samarbeidspartnere og tilgang på fagsupport gjennom fagforeninger. Dermed kan vi innhente informasjon og finne svarene på de fleste spørsmål, selv i tilfeller der vi ikke selv har kunnskapen internt i byrået. Slik kan vi bestandig tilby god veiledning for deg som kunde.

Kontakt oss

Kontaktskjema

Consent(Påkrevd)