Lønnstjenester
Gode lønnsrutiner er viktig for å sikre fornøyde ansatte; det skal alltid utbetales riktig lønn til riktig tid. Viken Accounting tar lønnskjøringen for deg; registrering og utbetaling av lønn, utsending av lønnsslipper og rapportering av opplysninger.

Hvorfor skal man outsource lønnsfunksjonen?

Ved å bruke en ekstern partner til lønning, er man sikret at korrekt lønn utbetales til korrekt tid. Viken Accounting har trygge og effektive systemer som sørger for at alle lønnsprosesser fungerer optimalt. Vi er fleksible og kan skreddersy tjenesten etter behovene du har som kunde. Ved bruk av våre tjenester innen lønn, vil dine ansatte være fornøyde men lønningsprosessene til enhver tid. 

Du som kunde vil få mer tid til å fokusere på hovedvirksomheten, da oppretting, utbetaling og rapportering av lønn blir automatisert for deg. I tillegg kan du være sikker på at alt blir innberettet i forbindelse med pensjon og sykepenger. Dette er nemlig ikke nødvendigvis lagt opp på en logisk måte, og mange arbeidsgivere sliter med å forstå hva som faktisk skal innberettes. Dermed kan det spare deg for mye hodebry dersom du får en spesialist til å ta seg av dette!

Viken Accounting skreddersyr løsninger for ditt firma

Bruker du mye tid og penger på økonomifunksjonen i din bedrift? Hva med å heller bruke den tiden på å øke lønnsomheten i virksomheten? Viken Accounting er din profesjonelle partner innen regnskap, rapportering og lønn. Vi har bred fagkunnskap og lang erfaring.

Hos oss får du hjelp til det du trenger – enten du ønsker å gjøre litt selv eller sette bort hele økonomifunksjonen til oss. Sammen finner vi en pakke som passer for ditt firma.

Ta kontakt for en hyggelig prat

Med litt hjelp er du sikret sømløse lønnsprosesser

Lønning er en prosess som innebærer flere elementer enn det man kanskje skulle tro. Viken Accounting håndterer alt innen lønn, slik at du kan bruke tid på kjernevirksomheten din.

Kontakt oss

Kontaktskjema

Consent(Påkrevd)