Fakturering og purring
Fakturering er en sentral del av virksomheten for mange bedrifter, og det kan være en utfordring å få pengene inn til riktig tid. Viken Accounting bistår i oppretting og utsending av fakturaer, i tillegg til purring for å få inn de viktige manglende innbetalingene.

Automatisk purring for en enklere jobbhverdag

En av de største utfordringene bedrifter har er å fakturere i tide og få pengene inn før de selv skal betale egne regninger. Purring er ofte noe som er lavt prioritert i en hektisk arbeidsdag. Gode purrerutiner er viktig for å sikre at kundene betaler det de skylder.

Med hjelp fra Viken Accounting, sørger man for at påminnelser og purringer blir sendt til riktig tid. Purringen skjer automatisk i våre systemer, og på denne måten risikerer man aldri å glemme en purring.

Purring – steg for steg

Når sendes saken til inkasso?

Det er i stor grad opp til kunden hvor fort man ønsker å sende til inkasso. Noen kunder ønsker å vente så lenge som mulig, mens andre sender raskt etter betalingsfristen. Det er riktignok noen lover og regler man må forholde seg til. Du kan blant annet ikke kreve noe gebyr før det har gått 14 dager etter forfall.

Viken Accounting skreddersyr løsninger for ditt firma

Bruker du mye tid og penger på økonomifunksjonen i din bedrift? Hva med å heller bruke den tiden på å øke lønnsomheten i virksomheten? Viken Accounting er din profesjonelle partner innen regnskap, rapportering og lønn. Vi har bred fagkunnskap og lang erfaring.

Hos oss får du hjelp til det du trenger – enten du ønsker å gjøre litt selv eller sette bort hele økonomifunksjonen til oss. Sammen finner vi en pakke som passer for ditt firma.

Ta kontakt for en hyggelig prat

Kontakt oss

Kontaktskjema

Consent(Påkrevd)