Etablering og endring av selskap
Når et selskap skal opprettes eller endres, er det mange avgjørelser som må tas, dokumenter som må fylles ut og tidsfrister som må overholdes. Hos Viken Accounting får du hjelp til stiftelse og endring av selskaper.

Få bistand i omfattende prosesser

Dersom du ønsker å etablere eller endre et selskap, er det mange dokumenter som må fylles ut. Det eksisterer en rekke formelle krav som må tas hensyn til, og all informasjon må meldes inn til Altinn på korrekt måte. I tillegg er det fastsatte tidsfrister man ikke kommer unna i slike prosesser. 

Dette kan være komplisert og tidkrevende dersom man ikke allerede har erfaring med etablering og endring av selskaper. Med bistand fra Viken Accounting er du sikret at prosessene blir gjort riktig – vi gjør det enkelt for deg å stifte og endre selskap.

Viken Accounting skreddersyr løsninger for ditt firma

Bruker du mye tid og penger på økonomifunksjonen i din bedrift? Hva med å heller bruke den tiden på å øke lønnsomheten i virksomheten? Viken Accounting er din profesjonelle partner innen regnskap, rapportering og lønn. Vi har bred fagkunnskap og lang erfaring.

Hos oss får du hjelp til det du trenger – enten du ønsker å gjøre litt selv eller sette bort hele økonomifunksjonen til oss. Sammen finner vi en pakke som passer for ditt firma.

Ta kontakt for en hyggelig prat

Etablering av selskap

Har du en god idé til en virksomhet som du ønsker å sette ut i livet? Når et selskap skal opprettes, er valg av navn og anskaffelse av aksjekapital noe av det første som må skje. I tillegg må det bestemmes hvorvidt det skal være et enkeltpersonforetak (ENK) eller aksjeselskap (AS). Begge selskapsformer har ulike fordeler og ulemper, og det må gjøres en grundig vurdering før man bestemmer seg. Viken Accounting bistår med rådgivning innen valg av selskapsform. Vi kommer med tips og innspill som gir kunden et grunnlag for å selv ta valget.

Når det kommer til selve stiftelsen av selskapet, ordner Viken Accounting alle nødvendige dokumenter. Stiftelsen foregår elektronisk, og alt kunden trenger å gjøre er å signere i Altinn for å bekrefte at de innsendte opplysningene er korrekte.

Etter stiftelse av selskapet, bistår Viken Accounting gjerne også med rådgivning, budsjettering, regnskap og andre tjenester.

Endring av selskap

I noen tilfeller kan det være behov for å endre opplysninger som er registrert om en eksisterende virksomhet. Et eksempel på en vanlig endring, er at aksjonærer enten skal selge seg ut eller kjøpe seg inn i selskapet. Endringer kan også innebære at det gjennomføres emisjoner for å innhente kapital til selskapet.

Hos Viken Accounting kan du få hjelp til alt av endringer som måtte være nødvendig for å sikre de beste resultatene for ditt selskap.

Kontakt oss

Kontaktskjema

Consent(Påkrevd)